Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1912 niezalogowanych)
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
Andre ved mark napisał:
Janin napisał:
Andre ved mark napisał:
janin to pierdolony prywaciarz ...rynek leci mu na ryj podobno ale zamiast zamiatać to żali się na forum

zal ci suko?

ułomny buznusmenie ...bizzi ma firmę od wielu lat a nie przypominam sobie co by go czarna konkurencja wygryzała z rynku . po prostu zapierdalaj ....jak nie umiesz to wypad

nie powiem, konkurencja ostra, zwlaszcza robotniki na czarno..ale coz....pancerz na dupe i do roboty trzeba sie wiecej starac o klienta, ale jak juz sie klient przekona to i te 500 kr/h zaplaci....

ciebie to gówno może obchodzić czy ja go znam ....weż se jego słowa do serca i nie pierdol głupot o konkurencji bo w każdym kraju jest szara strefa i potrzeba temu sprostać a nie szukać samochodów na polskich czy litewskich blachach

Se moze wezne ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Popros informatyka MN zeby specjalnie dla ciebie zainstalowal dodatkowe okienko w opcji wysylania postu zatytulowane "na pewno"?
Zebys bidulku nie musial kasowac albo zmieniac postow..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
securum meritum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Janin napisał:
Popros informatyka MN zeby specjalnie dla ciebie zainstalowal dodatkowe okienko w opcji wysylania postu zatytulowane "na pewno"?

na to stanowisko się nie nadajesz niestety ....za duża czarna konkurencja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
Janin napisał:

na to stanowisko się nie nadajesz niestety ....za duża czarna konkurencja

Gorszy od psa na lancuchu..nawet pies wie kiedy przestac szczekac..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie masz szmato szacunku dla nikogo kto włazi ci w drogę . już nie raz napisałeś że polak , litwiniec , łotysz , pies na łańcuchu stoją na przeszkodzie do twojego sukcesu w norge
ale dlaczego ??
to jest tylko tzw plebs z szarej strefy i dobrze że jest bo leżałbyś z gołą dupą do góry od czwartku do poniedziałku przy kompie a od wtorku do piątku kroił po 2000 nok za swoją godzinę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
nie masz szmato szacunku dla nikogo kto włazi ci w drogę . już nie raz napisałeś że polak , litwiniec , łotysz , pies na łańcuchu stoją na przeszkodzie do twojego sukcesu w norge
ale dlaczego ??
to jest tylko tzw plebs z szarej strefy i dobrze że jest bo leżałbyś z gołą dupą do góry od czwartku do poniedziałku przy kompie a od wtorku do piątku kroił po 2000 nok za swoją godzinę

Przede wszystkim nie mam szacunku to takich jak ty ktorzy wszedzie probuja zaszczekac a gowno w glowie i gowno do powiedzenia.
Jak ciezko pracuje to tylko ja wiem. Taki skurwiel jak ty co pol godziny biegalby na papierosa,kanapke albo pogadac przez telefon / po to zeby oddech zlapac. Nie pruj sie szmato jak nie wiesz co to ciezka praca. Dzieki szarej strefie i bezmozgom takim jak to co to popieraja, uczciwi ludzie maja coraz ciezej wiec stul ryj i nie szczekaj !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(thoma)
Wiking
Myślę że za jakiś czas, całkiem niedługi, większośc użytkowników tego forum stanie się całkiem ciekawym obiektem do badań psychologicznych.
Właściwie jakby określić forum Moja Norwegia jako indywidualna jednostka, byłoby to - osoba o maniakalno depresyjnych skłonnościach z ogromną dawką agresji, chciwości i niezrozumienia sensu wielu spraw i zapewne można by dopisać wiele innych cech

I nadal tego nie rozumiecie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
thoma napisał:
chciwości

I nadal tego nie rozumiecie

może przegapiłem, ale tę chciwość, to gdzie tu widać
ja doskonale wiem, że świnie są chciwe, ale to z obserwacji otoczenia, a nie wynurzeń forumowych
masz jakieś przykłady, czy pomyślisz o udaniu się do specjalistów od badania psychiki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Janin napisał:
Andre ved mark napisał:
ale dlaczego ??

Przede wszystkim nie mam szacunku to takich jak ty ktorzy wszedzie probuja zaszczekac a gowno w glowie i gowno do powiedzenia.
Jak ciezko pracuje to tylko ja wiem. Taki skurwiel jak ty co pol godziny biegalby na papierosa,kanapke albo pogadac przez telefon / po to zeby oddech zlapac. Nie pruj sie szmato jak nie wiesz co to ciezka praca. Dzieki szarej strefie i bezmozgom takim jak to co to popieraja, uczciwi ludzie maja coraz ci ezej wiec stul ryj i nie szczekaj !

Miszczu, skoro jestes taki do przodu ,to powiedz nam ilu norwegow zatrudniasz?
Skoro masz takie pretensje do konkurencji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok